Nieuws maak een afspraak

Hoogrisico contact gehad?

26/10/2021

Vanaf nu is het enkel mogelijk om een corona test in te boeken als uw symptomen hebt of ziek bent.

Heeft u melding of een bericht gekregen dat u een hoog risico contact hebt gehad, dan is het niet meer mogelijk om zich in de praktijk te laten testen.

Hieronder vindt u de website hoe je zelf een CTPC code aanmaakt om een afspraak te verkrijgen in het gewenste testcentrum

https://www.testcovidnwvl.be/nl/hoe-je-laten-testen-en-wat-na-een-positieve-zelftest/

GRIEPVACCINATIEMOMENTEN

01/10/2021

Ook dit jaar organiseren wij griepvaccinatienamiddagen.

De namiddagen gaan door op vrijdag 05/11, maandag 08/11, maandag 15/11, donderdag 18/11 en donderdag 25/11 telkens van 14u tot 16u.

U kunt hiervoor een afspraak vastleggen bij het secretariaat.

Het vaccin kan vanaf vrijdag 01/10 zonder voorschrift afgehaald worden bij de apotheek.

 

HOE ZELF EEN AFSPRAAK MAKEN OM EEN REISTEST TE BOEKEN?

07/07/2021

Ga naar www.mijngezondheid.be
Aanmelden op het portaal Mijngezondheid (rechts bovenaan)

Drukken op ‘Codes voor gratis of betalende PCR-testen’
> Gegevens invullen

Als u de code heeft ontvangen kunt u daarmee een afspraak maken in het Testcentrum te Daverlo

Ga naar www.testcovidnwvl.be
Druk rechts bovenaan op ‘Boek hier uw corona afspraak’

Als postcode kan u invullen: 8000 of 8310 en dan op het gewenste tijdstip uw afspraak boeken.

GRATIS REISTESTEN VANAF 28/06/21

25/06/2021

Vanaf maandag 28 juni 2021 zal iedere Belg die nog geen twee weken volledig gevaccineerd is twee keer een gratis test kunnen laten afnemen. Hiervoor moet men een speciale code aanvragen via www.mijngezondheid.be.

Deze code blijft tien dagen geldig en is nodig om een
afspraak te maken in het testcentrum. Ook voor kinderen die op hetzelfde adres wonen, kan men als ouder op die manier een code aanmaken.

Ook mensen die geen recht hebben op een gratis test kunnen via mijngezondheid.be een testcode ontvangen, Zij zullen na hun test een factuur van 55 euro via de post ontvangen.

Wie naar het testcentrum Daverlo (Dries 2, 8310 Assebroek) komt, moet vanaf maandag 28 juni op voorhand een afspraak maken. Zomaar langskomen zonder afspraak, kan vanaf dan dus niet meer. Een afspraak vastleggen kan via www.mijngezondheid.belgie.be of via www.testcovidnwvl.be

Belgen die nog niet voldoen aan de voorwaarden kunnen sinds 26/06 zelf een CTPC  maken voor (gratis) reistest in een testcentrum.

Dit kan via mijn gezondheid.be. Alleen de patiënt kan deze CTPC code aanvragen. Bij het aanvragen van de test zal de patiënt de melding krijgen of dit al dan niet een gratis test is. Zo kunnen ook patiënten die door de gratis test heen zijn of vaccinatie geweigerd hebben zelf een code aanmaken voor een pre-reistest.

Bij het boeken van de test wordt automatisch de reden van staalafname en contactgegevens gegenereerd waardoor het testresultaat automatisch op de juiste (Europese) manier toekomt. Er wordt gekeken om overal voldoende capaciteit te voorzien.

Belgen naar het buitenland: vanaf 14/06 zonder afspraak in Daverlo tussen 13u en 15u30

14/06/2021

Op vraag van de labo’s Az Sint-Jan en Az Sint- Lucas en op vraag van vele huisartsen biedt het testcentrum Daverlo het volgende aan voor de vertrekkende reizigers:

Belgen die zich moeten / willen laten testen voor een trip naar het buitenland kunnen vanaf maandag 14 juni  tussen 13u en 15u30 terecht in Daverlo.

– Zonder afspraak

– Zonder CTPC code

– Het resultaat en attest in de juiste taal wordt gemaild door het labo

– De factuur wordt per post achter gestuurd.

– 7/7 (dus ook in het weekend)

Vaccinatiebewijs voor reizen

01/06/2021

Met de reizen in het vooruitzicht komen er weer meer en meer vragen naar de huisarts toe rond attesten, vaccinatiebewijzen,…

Als een patiënt een vaccinatiebewijs wil, kan hij dit zelf afdrukken via de de website van het Brusselse gewest (werkt ook voor inwoners van Vlaanderen).

Patiënt moet inloggen met identiteitskaartlezer of ItsMe.

Daarna op het tabblad COVID-19-vaccinatieoverzicht klikken en dan staat er halverwege de pagina “Voor een afdrukbaar document klik hier”.

Dit document bevat dan alle officiële gegevens van de patiënt.

Onderaan kan er geklikt worden op Printen en naast dit icoontje kan ook nog de taal van het document gekozen worden (Nederlands, Frans of Engels)

https://brusselshealthnetwork.be/nl/ 

Welkom Lisa!

31/03/2021

Op 1 april verwelkomen we Dr Lisa Haegeman in onze praktijk. Zij is huisarts in opleiding, of kortweg “haio”, en zal de laatste 18 maanden van haar vervolgopleiding in de huisartsgeneeskunde bij ons volbrengen.

Dr Haegeman neemt deel aan alle aspecten van het huisartsgeneeskundig werk: zelfstandig spreekuur, huisbezoeken, wachtdiensten, dagelijkse patiëntenbriefing en praktijkoverleg. Ze kan ze op elk moment beroep doen op één van de andere artsen indien overleg zinvol lijkt. Zo ondersteunen we en leren we van elkaar.

We wensen haar veel succes!

Welkom Oakje!

22/03/2021

Graag verwelkomen we Oakje Schouteere in ons team. Ze zal het secretariaat versterken en u met veel plezier te woord staan aan de balie en de telefoon.

We wensen haar veel succes toe!

 

Daar dromen wij van…

23/12/2020

Op een 2021

vol warmte en knuffels

zonder angst voor elkaars gezondheid,

vol zuurstof en vrijheid

genieten van elkaars nabijheid!

 

Fijne feestdagen!

Team HAP de Stoute

DR. ELIEN GHEYSENS AFWEZIG IN JANUARI

15/12/2020

Dr. Elien Gheysens zal gedurende de maand januari afwezig zijn.

Vanaf februari is Dr. Gheysens terug aanwezig op de praktijk.

Wanneer moet je je laten testen? Wanneer moet je in quarantaine of isolatie? Wat met de Covid-vaccinatie?

29/10/2020

 

Op de website www.testcovidnwvl.be kan u de meest uptodate informatie terugvinden betreffende de Covidtesten. Op de website www.laatjevaccineren.be de laatste berichten over de vaccinatie tegen Covid-19.

Neem ook eens een kijken op de website van Sciensano

WELKOM DR. BERNADETTE HUMY

29/10/2020

Op 26 oktober startte dr. Bernadette Humy als huisarts binnen onze praktijk.  Zij vervoegt ons team tot eind maart 2021.  Voor het maken van een afspraak bij dr. Humy verwijzen we graag naar onze afsprakenmodule via onze website of telefonisch via ons secretariaat.

DANK JE WEL DR. ASTRID

29/10/2020

We nemen afscheid van onze vervangarts Dr. Astrid.  We willen haar bedanken voor haar bijzondere inzet voor de praktijk en wensen haar erg veel succes bij de uitbouw van haar eigen praktijk!

GRIEPVACCINATIENAMIDDAGEN

14/09/2020

Wij organiseren ook dit jaar griepvaccinatiemiddagen.

Voor de risicopatiënten gaan deze door op 19, 21, 22, 26, 28 en 29 oktober .

De griepvaccinatienamiddagen voor de patiënten die niet tot de risicogroep behoren gaan door op 16, 18 en 19 november.

U kunt hiervoor een afspraak vastleggen bij het secretariaat. Het voorschrift voor het vaccin kan ook op het secretariaat opgehaald worden.

Vanaf 4 mei veilige heropstart van de ‘gewone’ zorg

30/04/2020

Vanaf 4 mei kan u opnieuw voor alle zorgen op de praktijk terecht. Om dit op een veilige manier te laten verlopen, hebben we onze werking aangepast.

– Om een afspraak te maken dient u steeds TELEFONISCH contact op te nemen. Onze secretariaatsmedewerkers zullen u enkele gerichte vragen stellen om mogelijke COVID-19 besmette patiënten te onderscheiden van andere patiënten. Bij een mogelijke besmetting zal een arts u telefonisch verderhelpen, in alle andere gevallen kan u op de consultatie langskomen.

– Om het besmettingsrisico voor iedereen zo laag mogelijk te houden, willen we jullie vragen om de volgende RICHTLIJNEN te respecteren:

  • Kom alleen naar uw afspraak of met maximaal 1 begeleider
  • Draag een stoffen of chirurgisch mondmasker 
  • Ontsmet uw handen bij het binnenkomen en het buitengaan van de praktijk
  • Houd afstand aan de balie en in de wachtkamer
  • Betaal bij voorkeur met Bancontact

– Alle praktijkruimtes worden elke dag grondig gepoetst en meerdere malen per dag ontsmet.

Spreek ons zeker aan als u hierover vragen of bezorgdheden hebt. We staan jullie met plezier te woord. Tot binnenkort!

Stel gezondheidszorg niet uit en bel je huisarts!

14/04/2020

Heb je klachten of vragen over je gezondheid? Heb je medicatie nodig? Vraag je je af of een gepland onderzoek moet doorgaan? Bel dan zeker de praktijk op. Alle artsen en medewerkers blijven aan het werk. Wij noteren je telefoonnummer en bellen je terug.

Dringende en noodzakelijke consultaties, onderzoeken en ingrepen kunnen blijven gebeuren. Hieronder kan ook begrepen worden:
• Behandelingen van chronische aandoeningen, bvb suikerziekte, waarvoor uitstel zou leiden tot erger.
• Dringende behandeling van psychische aandoeningen.
• Preventieve noodzakelijke handelingen zoals vaccinaties

Wij willen benadrukken dat deze patiënten in veilige omstandigheden in de huisartsenpraktijk gezien kunnen worden. De hele reorganisatie van de huisartsenpraktijken, met onder andere telefonische triage en onderzoeken in triagepunten voor Covid-19, zijn net bedoeld om ook ruimte te maken voor de niet Covid-gerelateerde zorg in de huisartsenpraktijken.

Stel daarom dringende en noodzakelijke zorg niet uit. Wij helpen jullie graag op tijd verder.

GEZOCHT: (chirurgische) mondmaskers!

25/03/2020

Eind deze week is onze voorraad aan mondmaskers op de praktijk op. De bestelling die we 2 weken terug plaatsten, is nog steeds niet toegekomen. We hebben de nodige instanties en firma hiervan verwittigd. Iedereen probeert een oplossing te vinden. Graag lanceer ik via deze weg ook een oproep om ons uit de nood te helpen.

Veel dank!

Team huisartsenpraktijk de Stoute

Praktijknieuws

18/03/2020

Ook tijdens deze coronacrisis wensen we jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen op de praktijk:

  • Op 2 maart startte Mevr Kristel Pyck als medewerker in het secretariaat. Samen met Stéphanie zal zij jullie te woord staan aan de telefoon en dienen aan de balie. Het was voor haar al een echte vuurdoop maar ze doet dat fantastisch!
  • Dr Marian Vervoort, onze huisarts in opleiding, verwacht heel binnenkort een derde kindje en is in moederschapsrust. Ze besliste om te stoppen met haar opleiding voor huisarts en komt bijgevolg niet meer terug nadien. In september start ze een opleiding voor CLB-arts. We willen haar bedanken voor haar inzet voor de praktijk en wensen haar alle geluk toe met haar gezin en verdere carrière!
  • Dr Astrid M., die eerder al een vervanging op de praktijk deed, komt ons team versterken tot het eind van de zomer. We zijn blij dat we opnieuw op haar kunnen rekenen!

Bericht aan de patiënten in verband met het coronavirus

15/03/2020

Denkt u dat u misschien klachten heeft door besmetting met het coronavirus? Heeft u koorts, een hoest of ademhalingsmoeilijkheden?

KOM NIET naar de praktijk, maar BEL de praktijk.

Zo voorkomt u verspreiding van het virus.

 

Alle info op www.info-coronavirus.be of 0800/14 689

Door de vele telefoons kan de lijn tijdelijk bezet zijn. Probeer dan later nog eens te bellen.

Bedankt voor uw medewerking!

ATTENTION PLEASE! Last update Coronavirus

02/03/2020

If you have just returned from a country where the virus is circulating and you have symptoms such as fever, cough or breathing problems, please stay home and contact your doctor by telephone (050/311818).

www.info-coronavirus.be

AANDACHT ! Coronavirus (Ziekte: COVID-19, Virus: SARS-CoV-2)

25/02/2020

In december 2019 meldden de gezondheidsautoriteiten in Wuhan, China, een cluster van patiënten met een longontsteking van onbekende oorzaak. Een nieuw type coronavirus werd geïdentificeerd als de oorzaak. Sindsdien heeft de epidemie zich verspreid naar vele landen op alle continenten.

Als u net terug bent uit een land waar het virus circuleert én u vertoont symptomen zoals koorts, hoesten of ademhalingsproblemen, blijf dan thuis en neem telefonisch contact op met uw huisarts.  

U kan het antwoord op de meestgestelde vragen terugvinden op https://www.info-coronavirus.be/nl/​ of u kan bellen naar 0800/14689.

Hoe voorkomen? 
Met een aantal eenvoudige maatregelen kunt u de verspreiding van griepvirussen, coronavirussen of andere virussen voorkomen:
• Was uw handen regelmatig
• Bedek uw mond en neus bij het hoesten en niezen
• Vermijd nauw contact met personen met symptomen van luchtwegaandoeningen (bijv. hoesten en niezen)

Vacature: Enthousiaste secretariaatsmedewerker (m/v)

27/12/2019

Huisartsenpraktijk de Stoute is een jonge groepspraktijk gelegen in de wijk Christus Koning te Brugge. Op enkele jaren tijd evolueerde de praktijk van een solopraktijk met HAIO naar een moderne groepspraktijk. Het lanceren van een website, introduceren van een online afsprakensysteem, volledig digitaliseren van de medische dossiers zijn maar enkele van de vele verwezenlijkingen van de laatste jaren. We willen toegankelijk zijn voor onze patiënten en een kwaliteitsvolle zorg aanbieden.

Deze trend van vernieuwing willen we de komende jaren verder doorzetten. Verschillende projecten om de zorg te optimaliseren en de praktijk efficiënter te organiseren zitten in de lift. Het secretariaat speelt hierbij een belangrijke ondersteunende rol. In dat kader zijn we op zoek naar een enthousiaste secretariaatsmedewerker. Iemand met sterke communicatieve vaardigheden en een positieve ingesteldheid die onze huisartsenpraktijk mee uitstraling geeft!

Klik hier voor meer informatie

Nieuwjaarswens

23/12/2019

Heerlijke dagen,

alleen of met elkaar,

alle geluk, liefde en licht

voor het nieuwe jaar!

Afscheid praktijkverpleegkundige Nathalie

25/11/2019

Tot onze spijt nemen we afscheid van onze praktijkverpleegkundige Nathalie. We bedanken haar voor haar grote inzet voor de praktijk en wensen haar veel succes toe op haar verdere pad!

 

Welkom Dr. Vervoort (HAIO)

14/10/2019

Sinds 1 oktober is dr. Marian Vervoort als huisarts-in-opleiding (HAIO) actief binnen onze praktijk.  Na twee weken mee volgen met de vaste artsen zal zij nu het komende 1,5 jaar haar eigen consultaties en huisbezoeken opnemen.  Uiteraard wordt zij met raad en daad bijgestaan door de andere artsen.  We wensen haar alvast een boeiende tijd toe.

Binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? Kijk goed uw gegevens na

26/09/2019

Mogen wij vragen om bij uw volgend ziekenhuisbezoek extra aandacht te hebben welke huisarts er gekend is in uw dossier?  Nav het pensioen van dr. Goetinck merken we dat er nog heel wat patiënten onder zijn naam staan.  Omdat alle resultaten/opvolgingen goed terecht zouden komen is het van belang dat dit correct geregistreerd staat.

Griepvaccinatiemiddagen: schrijf je nu in!

26/09/2019

Ook dit jaar organiseren we opnieuw griepvaccinatiemiddagen.  Die gaan door bij onze praktijkverpleegkundige op 28 oktober, 30 oktober, 4 november, 6 november, 13 november en 18 november.  Uw kan hiervoor een afspraak maken via het secretariaat (elke werkdag tussen 8 en 12u30) waar u ook het vaccinvoorschrift kan ophalen.

 

Welkom dr. Decorte

18/09/2019

Sinds 1 september 2019 is dr. Decorte Steven actief als huisarts binnen onze praktijk.  Voor het maken van een afspraak bij dr. Decorte verwijzen we graag naar onze afsprakenmodule via deze website of telefonisch via ons secretariaat.

Dr. Goetinck op pensioen

26/08/2019

We kondigden het reeds eerder aan op dit forum dat dr. Goetinck vanaf 1 september 2019 op pensioen gaat.  Dankbaar voor de stevige basis waarop onze praktijk werd uitgebouwd, zijn we er klaar voor om met veel enthousiasme dit mooie werk verder te zetten.  Bedankt Michel, geniet maar van jouw welverdiend pensioen!

Team HAP de Stoute

Proficiat aan dr. Deceuninck

26/08/2019

Dr. Laurens Deceuninck heeft na 2 boeiende stagejaren in onze praktijk zijn opleiding tot huisarts afgerond.  We wensen hem alle succes toe bij het verderzetten van zijn loopbaan!

Nakend pensioen Dr. Michel Goetinck

07/06/2019

Na een gevulde loopbaan van meer dan 40 jaar gaat Dr. Michel Goetinck op 1 september 2019 met pensioen.  Op dat moment verwelkomen we Dr. Steven Decorte in ons team.

Welkom Albertine!

27/05/2019

Hoera! Met veel plezier melden wij dat dr. Demarest Annouck en haar echtgenoot op 22 mei 2019 de trotse ouders werden van Albertine.  Een zusje erbij voor Eléonore.

Dr. Boone vervangt Dr. Demarest

04/05/2019

Dr. Annouck Demarest is in zwangerschapsverlof tem vrijdag 25/08/2019.  Dr. Charlien Boone neemt haar consultaties en huisbezoeken over.

Dr. Astrid vervangt Dr. Gheysens

22/04/2019

Vanaf vandaag neemt Dr. Astrid de vervanging op voor Dr. Gheysens die in moederschapsverlof is tem 28 juni 2019.

Hoera, Julien is geboren!

08/04/2019

Met veel blijdschap melden we u dat Dr Elien Gheysens en haar man op 2 april hun zoontje ‘Julien’ mochten verwelkomen. Moeder en zoon stellen het heel goed. Renée is een fiere grote zus.

Dr. Elien Gheysens in zwangerschapsverlof

13/03/2019

Dr Elien Gheysens is in zwangerschapsverlof van ma 18/03/2019 tot en met vr 28/06/2019.

Vanaf ma 22/04/2019 zal dr Astrid haar consultaties en huisbezoeken overnemen.

Maart 2019 = internationale maand van de strijd tegen dikkedarmkanker

05/03/2019

Het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker geeft mannen en vrouwen van 51 tot en met 74 jaar de kans om elke twee jaar een stoelgangtest te doen. Het onderzoek van het staal in het labo is gratis. Je neemt thuis zelf een staal van je stoelgang.

Geef via deze link je geboortejaar door en ontdek wanneer jij uitgenodigd wordt:

https://dikkedarmkanker.bevolkingsonderzoek.be/nl/wanneer-word-ik-uitgenodigd

Bent u tussen de 40 en 75 jaar? Vraag naar uw preventieconsult!

28/01/2019

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ willen we vanaf februari het preventieconsult op een andere manier vorm geven.

Volwassenen tussen de 40 en 75j zullen een afspraak kunnen inplannen bij onze verpleegkundige Nathalie. Zij zal samen met u een vragenlijst doorlopen, verschillende parameters opmeten en een nuchtere bloedafname uitvoeren. We vragen u ook een ochtendurinestaal mee te brengen. Dit verpleegkundig consult is gratis.

Vervolgens wordt steeds een consultatie ter bespreking ingepland bij één van de artsen. Uw risico op hart- en vaatziekten, suikerziekte en overgewicht wordt berekend en de arts stelt een persoonlijk preventieplan op. Deze consultatie wordt aangerekend volgens de gebruikelijke tarieven.

Als u interesse heeft, kan u voor een preventieconsult een afspraak maken telefonisch of aan de balie (voorlopig nog niet via de website).

‘Vergeet dementie, onthou mens’

14/01/2019

De Vlaamse overheid startte deze week een campagne om dementie onder de aandacht te brengen. Niet toevallig valt de start van de campagne samen met de eerste uitzending van het VRT-programma ‘Voor ik het vergeet’.

In het programma ‘Voor ik het vergeet’ trekt Wannes enkele weken in bij zijn grootmoeder met dementie die in een woonzorgcentrum verblijft. Zij zijn twee van de ambassadeurs van de nieuwe campagne die de Vlaamse overheid begin deze week lanceerde onder de noemer ‘Vergeet dementie, onthou mens’. De campagne bundelt alle mogelijke informatie over dementie op de website www.onthoumens.be. Daar is de getuigenis van Wannes en zijn grootmoeder Rosa terug te vinden. Hun getuigenis is de eerste in een reeks van persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende Vlamingen die getuigen over hun ervaring met dementie. Tot april verschijnen er wekelijks nieuwe getuigenissen op de website. (Bron: Domus Medica)

TELEFONISCHE STORINGEN OP VRIJDAG 11 JANUARI

10/01/2019

Omwille van een technische installatie kan er in de loop van de dag telefonische hinder merkbaar zijn.  Voor het boeken van een afspraak verwijzen wij graag naar de online boeking op deze website.

Gelukkig nieuwjaar!

17/12/2018

We wensen jullie

iets goed, iets lekkers,

iets gek, iets gekkers,

iets aardig, iets lief,

hoe dan ook iets positief!

 

Veel geluk en een goede gezondheid in 2019!

 

Welkom Stéphanie!

22/11/2018

Sinds oktober 2019 startte Stéphanie als nieuwe secretariaatsmedewerker in onze praktijk. Zij staat in voor het onthaal, het maken van afspraken en administratieve taken elke weekdag van 8u tot 12u.

We heten haar van harte welkom in ons team!

Griepvaccinatiemiddagen: schrijf je nu in

03/10/2018

Ook dit jaar organiseren we opnieuw griepvaccinatiemiddagen.  Die gaan door op 24 oktober, 30 oktober, 6 november, 8 november en 14 november.  Uw vaccinvoorschrift kan elke werkdag tussen 8 en 12u30 worden opgehaald aan het secretariaat.

 

Zorg dat je niets mist door griep!

28/09/2018

Elk jaar opnieuw brengt de winter vervelend gezelschap met zich mee: griep. Gemiddeld wordt één op de tien mensen ermee besmet. Meestal genezen ze vanzelf na enkele dagen, maar bij sommigen kan griep ernstige gevolgen hebben. Elk jaar sterven ook honderden mensen aan de gevolgen van de ziekte.

Vaccinatie is de beste manier om je tegen griep en vooral de gevolgen ervan te beschermen. Ben je gevaccineerd, dan is de kans dat je griep krijgt veel kleiner. Krijg je toch griep, dan word je met een vaccinatie minder ziek en is de kans op complicaties zoals een longontsteking veel kleiner.

‘Korte dagafspraak’

18/08/2018

Meer en meer ondervinden we dat de agenda’s van de artsen reeds volgeboekt zijn vooraleer de dag start. We vinden het belangrijk dat patiënten met een dringende klacht nog de dag zelf kunnen geholpen worden. Daarom introduceren we vanaf september de ‘korte dagafspraak’.

Deze afspraak kan alleen de dag zelf geboekt worden en dient voor plots begonnen klachten waarvoor u liefst de dag zelf nog wilt langskomen. Het is een korte afspraak van 10 minuten. Dit is voldoende tijd om 1 (dringende) klacht samen met u te bekijken. Hebt u nog andere klachten (die minder dringend zijn), dan maakt de arts hiervoor met u een nieuwe afspraak.

Wat kan bijvoorbeeld tijdens een korte dagafspraak?
– Uw kind kreeg vandaag hoge koorts en hoest
– U bent gevallen en uw knie staat flink gezwollen

Wat kan niet tijdens een korte dagafspraak?
– U wordt volgende week geopereerd en er dienen nog papieren te worden ingevuld
– U ervaart al enige tijd verschillende klachten die u toch eens verder wenst te bekijken

Bedankt voor uw begrip!

Bedankt Viviane!

18/08/2018

Vanaf september nemen we afscheid van Mevr Viviane Mertens, echtgenote van Dr Michel Goetinck.
40 jaar lang heeft ze zich ingezet voor het reilen en zeilen binnen huisartsenpraktijk de Stoute.

We willen haar dan ook bedanken voor de vele jaren dienst en haar niet aflatende inzet voor de artsen en de patiënten.

Viviane, geniet nu maar met volle teugen van je welverdiend pensioen!

Vacature: Enthousiaste secretariaatsmedewerker (m/v)

18/06/2018

Huisartsenpraktijk de Stoute is een jonge groepspraktijk gelegen in de wijk Christus Koning te Brugge. Op enkele jaren tijd evolueerde de praktijk van een solopraktijk met HAIO naar een moderne groepspraktijk. Het lanceren van een website, introduceren van een online afsprakensysteem, volledig digitaliseren van de medische dossiers zijn maar enkele van de vele verwezenlijkingen van de laatste jaren. We willen toegankelijk zijn voor onze patiënten en een kwaliteitsvolle zorg aanbieden.

Deze trend van vernieuwing willen we de komende jaren verder doorzetten. Verschillende projecten om de zorg te optimaliseren en de praktijk efficiënter te organiseren zitten in de lift. Het secretariaat speelt hierbij een belangrijke ondersteunende rol. In dat kader zijn we op zoek naar een enthousiaste secretariaatsmedewerker. Iemand met sterke communicatieve vaardigheden en een positieve ingesteldheid die onze huisartsenpraktijk mee uitstraling geeft!

Klik hier voor meer informatie

Laat je vaccineren

20/04/2018

Reisplannen? Vaccinaties zijn altijd belangrijk, of je nu een exotische reis maakt, een citytrip in Europa boekt of een weekend naar de Ardennen gaat. De Europese Vaccinatieweek richt dit jaar haar pijlen in Vlaanderen op de dicht(er)bij-vakanties. Jongvolwassenen (18-30) die de wereld intrekken – voor plezier, studies of werk – beschermen zich beter met een prikje voor vertrek. Zo vermijd je dat je in het buitenland ziek wordt. En breng je ook geen ziektes als souvenir mee naar huis. Maar ook in andere situaties (tijdens een zwangerschap, op het werk of in contact met kwetsbare personen) is ‘t niet voldoende om je in folie te rollen. Bescherm jezelf en je omgeving liever met een prikje. Klik hier voor meer info

Welkom Nathalie!

07/03/2018

Op 20 augustus 2018 vervoegt Mevr Nathalie Vanhove ons team. Ze zal de verantwoordelijkheid dragen voor het goed functioneren van het secretariaat alsook een verpleegkundige rol opnemen binnen de praktijk.

Momenteel volgt zij een postgraduaatsopleiding ‘Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk’ aan de Arteveldehogeschool Gent. De komende weken zal Nathalie al regelmatig op de praktijk aanwezig zijn in kader van haar stage.

We geloven dat Nathalie de geknipte persoon is om samen verder te bouwen aan de toekomst van huisartsenpraktijk de Stoute!

Vacature: Praktijkverpleegkundige (m/v) met ondernemingszin

15/12/2017

Huisartsenpraktijk de Stoute is een jonge groepspraktijk gelegen in de wijk Kristus Koning te Brugge. Op enkele jaren tijd evolueerde de praktijk van een solopraktijk met HAIO naar een moderne groepspraktijk. Het lanceren van een website, introduceren van een online afsprakensysteem, volledig digitaliseren van de medische dossiers zijn maar enkele van de vele verwezenlijkingen van de laatste jaren. We willen toegankelijk zijn voor onze patiënten en een kwaliteitsvolle zorg aanbieden.
Deze trend van vernieuwing willen we de komende jaren verder doorzetten. Verschillende projecten om de zorg te optimaliseren en de praktijk efficiënter te organiseren zitten in de lift. In dat kader zijn we op zoek naar een praktijkverpleegkundige met ondernemingszin. Iemand met organisatorisch talent, een positieve ingesteldheid én goesting om verder te bouwen aan deze huisartsenpraktijk!

Klik hier voor meer informatie